Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Най-скандалните разводи у нас

отпечатай новината

16.03.2015 15:32 | Видян 8810 пъти

Най-скандалните разводи у нас

Хората се събират и разделят. За едни това носи болка и страдание, а пред други животът се отваря отново. Разводите не са нещо необичайно в нашето съвремие и няма драма, освен ако не те засяга лично. Според последните статистики 60% от семействата в света са разведени или са в процедура на раздяла. Естествено е общественото внимание веднага да се насочи към причините и детайлите, особено когато това се случва на известни двойки. Делата са шумни, а пиарът мащабен... Подбрахме най-популярни двойки у нас, като акцентът е върху скандалните раздели и разводи според "България Днес".

Валери и Николета: Една от най-обсъжданите раздели от последните дни е тази на Валери Божинов и моделката Николета. Ни Ло преди това отне футболиста от фолкпевицата Алисия. След петгодишна връзка двамата едва разделиха правата на детето си, а изпълнителката на "Карамел" се хвана с бившия на Ни Ло - футболиста Ники Михайлов. Уви, след четири години любов двамата сложиха край на връзката си точно преди Деня на влюбените - 14 февруари.

Асен Блатечки и Диляна Попова:
Актьорът Асен Блатечки направи бебе на моделката актриса Диляна Попова и я изостави, като се върна при жена си - колежката Катерина Горанова. Двамата имат дъщеря. "С Диляна имаше химия, но за Асен семейството си остава при Катя. С Диляна не можаха да са справят със ситуацията", обясни раздялата на двамата приятелката на моделката – поп певицата Лора Караджова.

Яна и Орлин:
Яна не усещаше сигурност в Орлин Павлов. Красивата танцьорка Яна Акимова се раздели с певеца Орлин Павлов и пристана на "нощния крал" Петко Димитров. Той пък бе съпруг №1 на водещата Мария Игнатова. От брака си с нея двамата имат син. Яна също роди дете на управителя на нощни заведения.

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !