Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Жената на Краси Радков избяга при Любо Нейков

отпечатай новината

16.03.2015 16:12 | Видян 5710 пъти

Жената на Краси Радков избяга при Любо Нейков

Съпругата на актьора Краси Радков избяга при неговия конкурент Любо Нейков. Станислава Ганчева от доста време се опитва да си намери работа като актриса, пише "България Днес". Тя успя да се набута в новия сезон на "Столични в повече" с епизодична роля. Краси направил няколко опита да уреди половинката си в телевизията, но безуспешно. Ганчева все не получава роля в роден сериал въпреки протекциите на мъжа си. Тя сама се обадила на Любо Нейков, за да моли за помощ. Двамата се разбрали да започне с малка роля, а ако се справи добре, може да получи и по-сериозен ангажимент от продуцентската компания на Милошев и Нейков.

Станислава се появи като напористка репортерка, която задава неудобни въпроси на героя на Нейков - Рангел Чеканов, в сериала. Тя получила похвала от мъжа си Радков, че се е справила много добре и трябва да продължи актьорската си кариера. От известно време тя участва и в постановка, която се играе в столичен клуб. Преди Станислава работеше като журналистка в БНТ, но реши да се преквалифицира. Първоначално основа танцуваща трупа. Съпругът й я подпомогна финансово, но начинанието на Стаси не пожъна успех. След това тя се записа на уроци по актьорско майсторство. Ролята й в "Столични в повече" е дебют в телевизионен сериал за нея. Тя се надява, че дори и с малки роли постепенно режисьорите ще забележат таланта й.

Краси и Нейков никога не са били в добри отношения, но въпреки това продуцентът не отказал помощ на съпругата му. Нейков също имал нужда от нови лица и е убеден, че Ганчева има шансове в телевизията. Половинката на Краси Радков е известна със своята амбициозност. Тя не крие, че първо иска да стане популярна колкото съпруга си и чак след това ще мисли за семейство и деца.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !