Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Емилия показа силиконовите си "бомби"

отпечатай новината

17.03.2015 09:00 | Видян 3038 пъти

Емилия показа силиконовите си

Секси Емилия лъсна полугола пред феновете. Фолк певицата си показа моцарелките на участие, като под изрязаната рокля бе видно, че не носеше бельо. Уж скромната изпълнителка, показа, че никак не е свенлива и вместо да се прави на невинна монахиня, смело показа, че си има всичко – перфектни крака, стегнато дупе, пищна гръд със силикон. Фолк дивата, която се шегуваше, че ако слуша мъжа си, трябва да ходи с манастирско расо по участия, явно съвсем е скъсала синджира, твърди hotzona.bg. Секси Емилия се появи с разголен тоалет, под който не носеше сутиен, а гърдите й смело лъснаха на показ. На певицата не изглеждаше да й прави впечатление, че е събрала погледите на мъжете, но мъжката аудитория направо пощуря.

Влюбени почитатели на певицата не можаха да откъснат очи от оскъдното й горнище, както и от изненадващо разкрилите се детайли от анатомията й. Самата Емилия се стараеше твърде много да не излиза наяве пред аудиторията, но уви. Певицата се оказа толкова надарена, че колкото и да се стараеше да избягва камерите, не успя да скрие бомбите си.

Доскоро певицата го раздаваше по-примерна по участия, но след напускането на Камелия изглежда е решила да заеме нейното място като най-скандална звезда на Пайнер. От друга страна, феновете й са повече от доволни и дори се надяват любимката им следващия път да покаже повече плът от сега.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !