12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Фънки прегърна Азис

отпечатай новината

17.03.2015 10:01 | Видян 3550 пъти

Фънки прегърна Азис

Върлият противник на чалгата -Фънки, прегърна Азис слез изпълнението му в "Като две капки вода" тази вечер. Фолк певецът се превъплъти в Слави Трифонов. Азис направи истински фурор с изпълнението на песента на Дългия "Ад и Рай". Публиката стана и го аплодира на крака. Фолкаджията получи похвали и от журито, като първо Маги Халваджиян, а след това и Фънки го прегърнаха. Въпреки нескритата вражда между Слави и Азис, след изпълнението си тази вечер фолк певецът каза, че харесва Дългия. 

След като Зуека му припомни, че след предишното му участие в предаването е имало слухове, че пее на плейбек, Азис се пошегува: "Аз съм на плейбек, ти си на плейбек, публиката също е на плейбек. Всички сме на плейбек".

За да влезе в кожата на Слави, фолк звездата обръсна косата си. Малко преди да започне предаването днес Азис сподели това във Фейсбук. "Хорааааа.... обръснах се нула номер заради превъплъщението ми след малко!", написа той.  

Сред интересните образи тази вечер в "Като две капки вода" беше актьорът Филип Аврамов, който изпита актьорските си умения с една от най-горещите изпълнителки на световната сцена - Тина Търнър. Вокалният педагог на шоуто Етиен Леви пък се видя отстрани, защото задачата на певицата Нона Йотова беше да имитира гласа и движенията му.

Любимецът на женската аудитория Ненчо Балабанов се превърна в секссимвола, който наскоро стана баща - Ерос Рамацоти, заразявайки публиката с италиански чар и добро настроение.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !