Бригада Нов дом ще подари голямо...

Дом, пълен с любов, смях и много игри, ще бъде изцяло...

Шеф Ангелов шокира всички с решението...

Шеф Виктор Ангелов даде втори шанс на талантливата...

Веси Бонева като принцеса на концерта на „Дисни“

отпечатай новината

18.03.2015 11:17 | Видян 1496 пъти

Веси Бонева като принцеса на концерта на „Дисни“

Бляскаво Дисни-шоу, представено от „Кантус Фирмус“ и фондация „Америка за България“ събра над 4500 зрители в зала 1 на НДК, където децата се забавляваха и пяха заедно с изпълнителите до самия край на концерта.

Великолепно подбраната програма предложи любими мелодии от анимационните мюзикъли, превърнали се в класика – „Малката русалка“, „Цар Лъв“, „Красавицата и звяра“, „Покахонтас“, както и хитовия филм от миналата година – „Замръзналото кралство“.

Концертът събра заедно четирима звездни български певци, които успяха да пренесат всички в приключението „Дисни“. Веси Бонева, Орлин Павлов, Милица Гладнишка и Александър Мутафчийски представиха солови песни, дуети и ансамблови номера, заедно с Оркестъра на Класик ФМ радио с диригент Григор Паликаров. Изпълненията на оркестъра и певците бяха съпроводени с атрактивна анимация с HD качество, с която на екрана оживяха любимите на много деца и възрастни герои.

Веси Бонева блестеше в четири прекрасни рокли, ушити специално за концерта от Prototype 23, Елена Златева и Нели Николова. За прекрасната визия на певицата се погрижиха Proface  и коафьорът  Моника Братоева.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !