Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Слави смени Мартина с Георгина

отпечатай новината

18.03.2015 14:42 | Видян 4216 пъти

Слави смени Мартина с Георгина

Макар Слави Трифонов да се раздели окончателно с балерината Мартина преди месеци, връзката им продъ;жава да бъде една от най-коментираните. Откакто танцьорката скъса с Дългия, никой не я е засичал на публично място. В редките случаи, когато излиза от дома си, блондинката притеснено оглежда наоколо да не би да бъде проследена и снимана от папараци.

Вдън земя е потънало и новото й гадже Коко Колев. Двамата не пускат никакви снимки в социалните мрежи  и не коментират факти от личния живот. От профила на Мартина не става ясно дали в момента работи, или ена борсата на труда.

След напускането на Мартина от "Шоуто на Слави" съобщиха, че обявяват  конкурс за нови балерини. Така и не стана ясно какво точно се е случило, но ново попълнение в "Магаданс" вече вече има и това е Георгина Коева. Тя е стара позната на Трифонов, защото е участвала в проекта "Магаданс предизвикателството" и е помагала на участниците в "Танцувай с мен...3-стаен". Включила се е също в турнето "Новите варвари".

Коева е участвала в клиповете на много български изпълнители, както и в концерти на гостуващи чуждестранни изпълнители. Георгина се е появявала на големия екран като танцьорка  в продукциите "Спартак" и "Черната Далия".

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !