Попътен вятър: Фото на деня

Попътен вятър: Фото на деня

Геният и Диви коне очакват зрителите...

Филмовите заглавия ще се излъчат на малкия екран от...

Мадона и Бийбър издадоха секс тайните си в ефир

отпечатай новината

19.03.2015 13:38 | Видян 3274 пъти

Мадона и Бийбър издадоха секс тайните си в ефир

Шоуто на Елън ДеДженеръс удари рекорден рейтинг след гостуването на Мадона и Джъстин Бийбър. Двете звезди изповядаха мръсните си секс тайни пред водещата, след като тя ги накара да я играят на играта „Никога не съм…”. Певците държаха надпис „Правил/а съм” и „Никога не съм”, който вдигаха високо след всяко твърдение на водещата. А ето и какво успя да изкопчи от двете музикални величия Елън:

„Никога не съм правила телефонен секс…”, на което Мадж и Бийбър отвърнаха положително.

„Никога не съм използвала четката за зъби на някого, без да му кажа…”. Джъстин призна, че не го е правил, докато поп кралицата сподели обратното.

„Никога не съм мърсувала с друг в банята по време на парти…”. И двамата гости издадоха, че са имали подобни изживявания, а Мадона добави: „Все пак това 21 век!”

„Никога не са ме изхвърляли от бар…”. Уви, Мадона е преживяла и това, докато Бийбър упорито отрече, макар че всички помнят медийните заглавия, в който той се оказваше проблемен гост на нощни клубове и се налагаше да напусне със свитата си. Джъстин обаче се измъкна, повтаряйки многократно: „Какво? Аз тъкмо навърших 21 години”, намеквайки, че досега не е имал право да посещава барове, поради което няма как да бъде изхвърлен.

продължи >>

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !