Ергенът отпрати Барбара и Виктория

Състезателката по борба Барбара Иванова и спортният...

Не съм комарджия, продадох 60...

Не съм комарджия, играл съм само покер и съм спечелил...

Ръсел Кроу не се бои от старостта

отпечатай новината

23.03.2015 15:42 | Видян 1466 пъти

Ръсел Кроу не се бои от старостта

Холивудската звезда Ръсел Кроу не се плаши, че остарява. Това споделя самият актьор, като обясни, че повечето му колеги са прекалено обсебени от суетата.

„Има определен процент суета, която е нездравословна в професията ми и тя засяга и двата пола. Виждате я при мъжете, които си боядисват косата, като навършат 60, преструват се, че не са побелели, правят си пластични операции и ползват слънчеви лампи", иронизира манията по вечната младост актьорът. Кроу обаче обясни, че той не е такъв човек. "Напълно съм щастлив. Е, никога не си съвсем щастлив с остаряването, но го приемаш. Разбираш, че остаряваш, но има роли за всяка възраст, стига да си готов да ги изиграеш", окуражи се той сам.

Наскоро 50-годишният актьор предизвика фурор с коментар за жените във филмовата индустрия, но по-късно обясни, че визирал самия себе си. "Зададоха ми въпрос, който насочих към себе си. Обясних, че на 35 участвах в "Гладиатор". Сега съм на 50 и не бих участвал в подобен филм. Живея в собствената си кожа, играя роли, които отиват на възрастта ми", каза актьорът.

Въпреки всичко, Кроу не си криви душата и призна, че е "по-трудно" да се намериш работа, когато си по-възрастен. "Нещата се променят. Няма толкова много подходящи роли, когато си на 50, така че трябва да работиш повече. Хората забравят това, достигат до определено ниво на известност и мислят, че нещата ще останат такива. Смятат, че славата е абсолютна величина, но не е", обясни той пред сп. "Сънди Таймс".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !