Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Галена с бляскаво ревю в Buda's

отпечатай новината

24.03.2015 13:13 | Видян 2180 пъти

Галена с бляскаво ревю в Buda's

На 27 март/петък/ Buda's Restaurant Bar Lounge в Пловдив ще се превърне в модна сцена и домакин на лъскаво светско събитие. В елегантната и луксозна атмосфера на новия комплекс ще се състои ревю на най-новите творения на популярната марка G spot/Galena for Beyond и бижутата на Iskra-Искра Георгиева.

Дизайнерката обявява ексклузивна отстъпка за всички, които ще закупят нейни аксесоари по време на събитието. Родни топ-моделки ще дефилират пред отбрана публика с роклите от последната пролетна колекция на нашумелия бранд. Ивентът ще е затворен само за поканени личности, които вече резервират местата си. Домакини на специалната вечер ще са д-р Илия Будев и Кристина Радулова, собсвеници на най-модерното място за забавления в красивия южен град. От Buda's Restaurant са подготвили изненада за своите гости - гост-готвача Шеф Андрей Стоилов ще погали небцето на присъстващите с истински гурме специалитети и с ексклузивно меню.

Модното ревю ще се проведе в стилния Buda's Bar Lounge, а след него се задава шумно афтър парти. Сред присъстващите се очаква да бъдат Галена, Цветелина Янева, Преслава, ДесиСлава, Николета Лозанова, редица светски персони и представители на бизнес средите от цяла България. Основни спонсори на модната проява ще са:  „Кемпински хотел Маринела“, София (генерален спонсор), „ПРИМЕКС АВГ” ООД, а гостите ще дегустират от отбраните вина на „PIXELS” rose wine. Buda's Restaurant Bar Lounge е комплекс от ресторант, шампейн бар, гурме магазин и лаундж бар с модерна музика и обособен кът за пушене на пури.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !