Ергенът отпрати Барбара и Виктория

Състезателката по борба Барбара Иванова и спортният...

Не съм комарджия, продадох 60...

Не съм комарджия, играл съм само покер и съм спечелил...

Азис емигрира

отпечатай новината

24.03.2015 18:01 | Видян 2148 пъти

Азис емигрира

Певецът открай време има амбиции за международната сцена, но досега все не успяваше да се качи на нея. Първата му спирка е съседна Турция, където публиката го обича повече и от родните му фенове. Изпълнителят допълва, че там не само има повече фенове, но е и третиран като звезда. Затова си мечтае да започне от там. Само за миналата година Васил е имала шест големи концерта в Турция и е пял пред повече от 150 000 души. Азис допълва още, че следващия му концерт е с 50 000 публика, пред каквато не се е изявявала никоя друга фолк звезда.

„Вече не пея в ресторанти, кръчмета и дискотеки. В Турция средната посещаемост на мой концерт е 15 000 души. Дори президентът Ердоган питал: „Абе, кой е тоя Азис?“ За мен това е голяма чест! Особено при положение, че в България всеки ме знае и познава възможностите ми, но не спират да ме наричат „циганин“! Никъде другаде в Европа няма такова разделение, особено ако един човек е успял“, споделя изпълнителят.

Кралят на попфолка обаче планира да напусне страната не само заради отношението, но и заради парите. За свой концерт навън той получава по над 30 000 евро, като му плащат престоя в 5-звезден хотел, както и транспортните разходи, пише "Всеки ден". По думите на певеца това е доказателство, че навън го приемат като истинска звезда. „Въпросът не опира до претенции, но в чужбина се чувствам като звезда. В родните дискотеки нямам нужната ми гримьорна, преобличам се в складове, няма дори нормално огледало, където да се огледам. Това е обидно“, оплаква се още изпълнителят.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !