Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Опасна силиконка ошушква милионери по ред

отпечатай новината

26.03.2015 09:14 | Видян 3390 пъти

Опасна силиконка ошушква милионери по ред

Опасна хубавица със силиконови прелести буквално изсмуква банковите сметки на топ богаташи, научи „Всеки ден" от жертви на моделката. 26-годишната варненка Звезделина Иванова, която през 2013 г. участва в конкурса „Мис България" е тотален хит сред родните ВИП-ове с безлимитни кредитни карти, обясни източникът ни.

Наточената брюнетка, носител на титли като „Бест Модел България 2005" и „Бест модел Европа", вече има зад гърба си няколко супер известни гаджета, които успели да се отскубнат от любовната й хватка преди да бъдат посетени от счетоводителя си с новината, че току-що са станали клошари. Сред имената на спасилите се откриваме Слави Трифонов, Красьо Черния, Владимир Вутов - син на мултимилионера Цоло Вутов и т.н.

Не всички обаче са извадили тоя късмет. Отлично запознатият с врътките на Звезделина ни обясни, че 57-годишният строителен бос Румен Иванов не е успял да се спаси от опасния чар на тунингованата варненка. Шефът на известната в бранша фирма „Крит" е бил едно от последните гаджета на моделката в една от най-дългите й връзки въобще - цели 2 години. За това време баровецът така хлътнал по издутите й форми, че зарязал бизнеса и отделял цялото си време, за да угажда на капризите й - околосветски пътешествия, шопинг турове в модните столици на планетата, ваканции по топли острови и прочие екстри.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !