Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Захажаева пее, но зло ти мисли

отпечатай новината

26.03.2015 10:12 | Видян 1488 пъти

Захажаева пее, но зло ти мисли

Поговорката „Който пее, зло не мисли" не би била особено вярна, ако за момент си пуснете да чуете новия „хит" в интернет пространството, пише "Всеки ден". Главното действащо лице в него е Людмила Захажаева - майката на Албена Вулева. Тя подлуди съквартирантите в последния сезон на риалити формата „ВИП Брадър", засенчвайки по устатост дори дъщеря си, очернила чрез предаването си „Сигнално жълто" достойнството на не една и две фолк диви.

И ако Вулева, набиваше канчето на родните звезди, че не пеели, а виели, то нека си пусне записа на майка си и да даде експертно мнение по въпроса. Захажаева обаче се цели доста на високо и макар аматьорския й подход с камера от компютър и мижав микрофон, се перчи с кавър на една от знаковите песни от творчеството на поета, певец и актьор Владимир Висоцки.

Нещо повече, поувехналата дама се бие в гърдите, че рядко жена успява да изпълни руския класик, но тя го можела. В такъв случай призоваваме продуцентите на шоуто по Нова телевизия „Като две капки вода" да й дадат отново трибуна, но този път не като палячото във „ВИП Брадър", а на един достоен артист. Но с какво ли е заслужила Захажаева, че да я наречем почтена? С това, че не спира да парадира с интелекта си и бълва змии и гущери, обиждайки всеки, който се опълчи да й каже истината в очите. Наистина ли вярваме в твърдението, че който пее зло не мисли?

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !