Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Мърляво правене на пари: Кралското...

Меган Маркъл предизвиква „крясъци“ от Двореца заради...

Ангел и Моисей се разделиха

отпечатай новината

27.03.2015 12:53 | Видян 1836 пъти

Ангел и Моисей се разделиха

Ангел и Моисей бяха един от най-интересните и изнаненадващи за публиката дуети в първия сезон на X Factor в България. Зрителите ги подкрепиха, класирайки ги четвърти на финала, а характерният им сценичен образ, облечен в плътния и специфичен глас на Моисей, бийтбокса, китарата, актьорските и дори танцови способности на Ангел, им спечелиха верни последователи в общата им кариера след предаването, пише Unison.bg

Макар че двамата не са дует преди кастингите за телевизионния формат, комбинацията е толкова сполучлива, че двамата решават да продължат заедно и след края на X Factor. Договорът с „Вирджиния Рекърдс” им дава възможност да реализират бързо, със зашеметяващ успех музикалните си идеи, да превърнат имената Ангел и Моисей в запазен и разпознаваем бранд на музикалния пазар у нас и да издадат повече от 6 сингъла за период от три години, всеки от които е безспорен хит.

След края на договора им с „Вирджиния Рекърдс” като дует, двамата артисти решават да направят следващата сериозна стъпка в кариерите си – да работят по солови проекти. Ангел вече е готов с нови, написани от него песни. А Моисей в момента работи заедно с екипа на „Вирджиния Рекърдс” по няколко собствени парчета и видео вариантите им, които ще започнат да бъдат представяни пред публика през следващите месеци.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !