Джена показа дъщеря си за първи път

Певицата Джена най-после реши да покаже публично дъщеря...

Райските субтропични острови,...

Принц Уилям и Кейт, принцесата на Уелс, имат любима...

Венета Райкова си поиска 15 бона заплата

отпечатай новината

28.03.2015 09:00 | Видян 2417 пъти

Венета Райкова си поиска 15 бона заплата

Продукцията е с работно заглавие „Дневникът на Венета Райкова" и ще бъде с продължителност един час. В нея обаче няма да се разискват жълтории, а сериозни теми. Ще се разглеждат човешки проблеми, за които ще се изказват експерти, държавни институции и ще се дават приятелски съвети.

Райкова, която за последно бе на екран през ноември миналата година, оглавявайки „Голямата уста" по Нова телевизия, обясни пред „Всеки ден", че се е изолирала от медиите и дори не чете вестници. „Няма какво да кажа наистина, ако имаше, знаете, че ще го обявя", каза още блондинката и отказа да коментира дали е имала преговори с която и да било телевизия в последните месеци, пише Blife.

“Твърде вероятно е Венета да премълчава тази информация от суеверие, преди да си подсигури мястото с подписан договор. При нея суеверието често граничи с мания", твърдят хора, които я познават добре. Според запознати преговорите наистина са напреднали, но в момента журналистката се пазаряла за пари. Тя настоявала за заплата в размер на 15 000 лева месечно.

 

снимка: Фейсбук

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !