Истинският вярващ винаги уважава...

Той е мюсюлманин, който възстановява християнски...

Меги Димчева с премиера на Чудесата в...

„Чудесата в нас“ ще се случат на 6 юни, 19:00 ч., в...

Списък с любовните бройки на Елен Колева

отпечатай новината

29.03.2015 09:00 | Видян 6648 пъти

Списък с любовните бройки на Елен Колева

Елен Колева отново разпали страстите на публиката с участието си в „И аз го мога”. По време на последния си номер актрисата се появи по червено бельо на сцената и тялото й бе едва покрито с черна дантела.

Така формите й, част от които силиконови, буквално преливаха пред зрителите и журито, и в крайна сметка толкова ги впечатлиха, че й дадоха победата. Напук на факта, че не се справи с акробатиката на шал от 6 метра височина. Добрите оценки, получени заради сексапилната й визия, ядосаха доста голяма част от останалите участници. Станаха и повод мнозина да припомнят, че палавото поведение на изкусителка не е нищо ново за родената в Монтана Елена, както е всъщност името на актрисата.

Слухове, че е пробила в театъра и киното именно благодарение на невероятно сините си очи и изкусително тяло се появиха още през 2006 г. покрай участието й във филма „Шивачки”, за който тя получи наградата за най-добра кино актриса. Според злите езици Елен е била особено близка с режисьора на филма и това била причината той да й повери главна роля.

След този филм славата спохожда Колева и тя става любовна цел на куп известни актьори, режисьори и дори бизнесмени. Самата тя отрича да е имала много афери и демонстративно публикува списък на мъжете, с които не е била в интимни отношения – Филип Аврамов, Ириней Константинов и Асен Блатечки. Нищо не казва обаче за няколко други топ ергени, които си бяха изгубили ума по нея. Първият е безспорният мачо Пламен Константинов.

Красивият волейболист с куп женски завоевания дори се гордее, че актрисата е в списъка му и именно той издал пред приятели, че е имал връзка с Елен. Спортистът много харесвал младата студентка в НАТФИЗ, но не успял да се пребори с конкуренцията на нейния колега Башар Рахал. Въпреки че е женен, Колева предпочела полусириеца, тъй като бил от артсредите и можел да й отвори пътя към киното и театралната сцена.

„Башар беше луд по нея. Направо откачи – забрави семейство, всичко. Дори заради нея реши да остане в България и да снима тук”, разказват техни колеги. Елен пък разчитала той да даде тласък на нейната кариера и благодарение на него влязла в сериала „Забранена любов”. Там обаче пътищата им се разделили, тъй като тя провокирала коментари за не съвсем колегиално отношение с актьора Ники Илиев. Рахал не могъл да преглътне съмненията за изневяра и в крайна сметка прекратил връзката. Докъде точно е стигнала афера на Елен и Ники, който в момента е вече женен и журира в „България търси талант”, остава загадка. Самата тя твърди, че двамата били просто приятели. Явно връзката им не е била перспективна, тъй като скоро след края на снимките за сериала Елен пристава на милионера Александър Найденов.

Любовта им бе скандална не само заради огромната разлика във възрастта – тя е на годините на един от синовете му, но и поради факта, че стана публично достояние, преди той да се е развел със съпругата си.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !