Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Пирати пуснаха в мрежата нова песен на Слави

отпечатай новината

30.03.2015 10:12 | Видян 2137 пъти

Пирати пуснаха в мрежата нова песен на Слави

Умели пирати разпространиха в интернет непозната досега песен на Слави Трифонов. Парчето изтече в ютюб - най-големия международен сайт за видеосподеляне. Парчето е публикувано в събота от потребител с никнейм Next to me, който се е регистрирал в интернет страницата в същия ден. Песента е със заглавие "Алелуя". Никой от екипа на Трифонов не знае как е попаднала в сайта и кой я е публикувал.

"Това, което мога да кажа само, е, че текстът е на Ивайло Вълчев", коментира вчера Евгени Димитров от "Ку-ку бенд". Записът със сигурност не е студиен. Слави Трифонов изпълнява текста върху популярната мелодия на "Алелуя" от Ленард Коен. Вероятно е от репетиция в телевизионното им студио в Би Ти Ви. Чуват се и гласовете на Цветелина Грахич и Лилия Стефанова.

На практика екипът има десетки такива записи на песни, които не са изнасяли пред публика. Не за първи път песни на Слави Трифонов и "Ку-ку бенд" се появяват в интернет преди официалното им представяне, споделя "Всеки ден". Така стана с един от хитовете им - "Едно ферари с цвят червен" през 1997 г. Случи се и с парчето "Единствени" на Слави Трифонов и Софи Маринова през 2007 г. Сега Трифонов и "Ку-ку бенд" подготвят репертоара за големия си концерт в зала "Арена Армеец" на 25 април.

"Алелуя"

Не знам молитви и не знам какво и как се казва там, където няма никой да ме чуе. Но всеки път, щом пак умра, опитвах гръб от любовта. Прошепвам слава богу, алелуя. Алелуя, алелуя, алелуя, алелуя. Боли, но пък благодаря, че мен научи на това - от всяка болка песен да събудя. Сега и да ме нараниш, най-много да ми подариш един куплет за песен, алелуя. Алелуя, алелуя, алелуя, алелуя. Започва винаги така - жена, мъж и една змия. И ябълка уж сладка за заблуда. И още там, щом проумях, че красотата ти е грях, побързах да съм грешник, алелуя. Алелуя, алелуя, алелуя, алелуя. Сега и да строя стена, ти под различни имена в живота ми все някак ще нахлуеш. Любов, омраза, ревност, страст, ще ме накараш да крещя, уплашен и възторжен, алелуя.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !