Ритон забравени от политиците за юбилея

Драмите около това взимала ли е Елена Йончева държавни...

Тео Ушев получи орден Кавалер на...

Българският аниматор с постоянен адрес в Канада Теодор...

Глория пуска своя марка парфюм

отпечатай новината

28.10.2008 11:45 | Видян 18736 пъти | Коментари 45 | Гласували 6

Глория пуска своя марка парфюм

До броени дни фолкзвездата Глория ще пусне на българския пазар свой собствен парфюм.

По него са работили швейцарски лаборатории, ако се вярва на мълвата. Така Гло ще стане конкуренция на Азис, Ивана и Слави Трифонов и в този бизнес. Ароматът ще носи името на песента й “Дяволска любов”. По телевизия Планета ще се завърти и новото видео към нея. В лентата певицата си партнира с Мистър България 2005 Румен Георгиев.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com
45
Таня 16.01.2010 12:55ч.

До Сиси каза: "Първо-чалгата не е изкуство.Второ -разбирам от музика,имам музикално образование!" Само от това ти изречение мога да ти кажа, че си си дала и парите и времето на вятъра да учиш, след като нишо не си разбрала. Толкова ли си ограничена, за да слагаш всичко под общ знаменател? Глория толкова пикли се опитаха да я имитират, но нито една не се докосна до нейният блясък.

44
До Сиси 22.02.2009 13:56ч.

Първо-чалгата не е изкуство.Второ -разбирам от музика,имам музикално образование!А чалгията си е чалгия.Това поп-фолк си го измислиха чалгаджиите за да не им викат "чалгаджии" Изучавала съм Бълг.фолклор.Няма нищо общо с чалгата!Чалгата може да е нечий друг фолклор (ромски напр.) но не български.Балканската чалга(предимно сръбската) ни отдалечава от Европа.Тук нямам впредвид фолклора който е ценност за всяка нация.Чалгата е псевдо-изкуство с пиянско-кръчмарски оттенък и отприщва най-долните човешки страсти.Затова чалга слушат малограмотните и простолюдието.Ти от кои си?

43
сиси123 20.02.2009 04:44ч.

Всяко изкуство си има ценители , това че Ти и малцина не харесвате ЧАЛГАТА и не може да въртите ГЮБЕЦИ не ти дава право да съдиш поп-фолк музиката . Няма по-хубава музика от балканската !!!

42
:( 01.02.2009 19:41ч.

О,бедни и прост български народе!!!ОСЪЗНАЙ СЕ!За 500 години не можаха да те научат да носиш фесове,но за 15 години те научиха да въртиш гюбеци... Жалко и примитивно племе -това ли е твоята представа за изкуство?Тази посиняла етно "българка" ли е твоята потребност за духовно развитие и израстване?Тази селска биволица ,увесила тия торби...това ли е представата ти за красиво???Тази простовата и пошла женица,която реве като магарица,това ли наричаш ти талант?

41
Ива до 40 02.01.2009 13:13ч.

Абе аз чалгаджиите ги нямам за хора бе!За какво да им завиждам?За простотията която разнасят...?