Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Като две капки вода нагласен за Азис

отпечатай новината

01.04.2015 16:48 | Видян 2608 пъти

Като две капки вода нагласен за Азис

Предаването на Нова тв "Като две капки вода" е нагласено за Азис, алармираха читатели на България Днес. Причината е, че уж "случайно" на фолкпевеца се пада да имитира все певци, които са му любими. Като се започне с Лили Иванова и се стигне до Майкъл Джексън, на когото чалгарят е лют фен.

Джако е любимият изпълнител на Азис още от дете, твърдят негови бивши съученици от столичното 46-о училище пред вестника. От най-ранна възраст ромския славей подражавал на кумира си, знаел всичките му песни и ги пеел непрекъснато, а и умеел да имитира до съвършенство танците на покойната американска звезда, включително и емблематичната лунна походка.

"Още от ученическите години Васко беше много добър имитатор на Майкъл Джексън - твърди неговият бивш съсед по чин в школото Емил. - По някои предмети, като по химия и математика, които не му вървяха особено, учителките, вместо да го изпитват, го караха да пее и танцува и така спасяваше слабите оценки. Как пък стана така, че сега "случайно" му се падна да блесне в ролята на Джако? Никой не може да ме убеди, че тая работа не е нагласена. Това е направено, защото Ненчо Балабанов вече стана любимец на публиката и само с нещо любимо на Азис той може да наклони везните в своя полза."

"Като две капки вода" вече си спечели доста критики не само с разпределението на ролите, но и с водещите и журито. Азис бе един от охулените, защото представял изявите си ориенталски. Другите са Джуджи, защото рекламирала "На кафе", Жана Бергендорф от "Х фактор", както и Нона Йотова заради гаджето й Богомил Бонев, допълни България днес.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !