Истинският вярващ винаги уважава...

Той е мюсюлманин, който възстановява християнски...

Меги Димчева с премиера на Чудесата в...

„Чудесата в нас“ ще се случат на 6 юни, 19:00 ч., в...

Джуджи се хвали: Справям се много добре в „Капките"!

отпечатай новината

02.04.2015 09:48 | Видян 2050 пъти

Джуджи се хвали: Справям се много добре в „Капките

Колоритната Джуджи, която в момента се изявява доста зле в предаването за имитации и песни „Като две капки вода", изригна срещу своите критици. „И да ме плюете, изобщо не ми пука. Аз толкова си мога. Пък и на мен ми харесва това, което правя", така отговорила Деляна Маркова, както е истинското име на асистентката на Гала, на свои приятели, които й обяснили, че хората не я искат в шоуто.

От самата си поява в състезанието Джуджи е най-оплювана наред с Нона Йотова. По интернет форуми зрителите коментират, че Маркова не само че не може да пее, но и изглежда ужасно нелепо в опита си да имитира световни звезди.

Русата едгрогабаритна ководеща от „На Кафе" отсякла, че за човек, който никога не е излизал на сцена, се справя доста прилично в шоуто, пише "Всеки ден". Е, била леко фалшива на моменти, но поне се стараела. „Ми при мен нещата стават трудно. Другите в шоуто са артисти или певци. А аз нямам никаква подготовка - нито за нотите, нито по актьорско майсторство. Защо никой не се сети, че точно на мен ми е два пъти по-трудно от на останалите и все пак се справям много добре", категорична била пред свои познати Деляна. Тя нито веднъж не е сядала пред компютъра да гледа повторенията на шоуто.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !