Какво ще кажат хората се завръща в...

Един от най-обичаните британски комедийни сериали –...

Ти си моят живот и съдба: Раева...

Илиана Раева се обясни в любов на съпруга си Наско...

Галя от „Каризма" се завръща в България?

отпечатай новината

03.04.2015 09:36 | Видян 2773 пъти

Галя от „Каризма

Миро ще изтупа от нафталина две свои колежки - екс половинката си от дует „Каризма" Галка и позабравената изпълнителка на „Всичко било е преди" Тони. Блондинът искал да събере двете дами и да сформира трио, така както е било мислено още преди години.

Бившият съдия от „Гласът на България" вече се свързал по телефона с Галя, която в момента се препитава с какво ли не в Англия, и й предложил да се завърне в родината. Миро дори бил готов да закупи самолетния билет до България на своята приятелка. „Идеята му е да запишат общо парче с Галя и Тони и така да пробият отново. Всички ще говорят за тази песен, сигурно е", разкриват запознати.

Всъщност съвсем в началото си дует „Каризма" е бил проектиран като трио. А липсващият елемент е била именно Тони. Преди близо 15 години група шведи отворили ресторант и искали да имат музика на живо. Организирали кастинг от 200 души, от които избрали 8. Така Галя и Миро се запознали с Тони, която по това време все още била студентка. Те й предложили да сформират своя група, но тя отказала, защото по това време била влюбена и мечтаела за соло кариера.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !