Първият Ерген Виктор обяви Алек за...

Виктор Стоянов, който придоби огромна популярност у нас...

Сър Пол Маккартни е първият британски...

Пол Маккартни стана първият британски музикант...

Антония хвърли бомбата с най-неочакваната вест

отпечатай новината

08.04.2015 16:59 | Видян 2839 пъти

Антония хвърли бомбата с най-неочакваната вест

Сензация или чудо – както и да го наречем, ще е напълно заслужено за това, което се случи с Антония и Атанас от ТВ експеримента „Женени от пръв поглед“. Докато двойката Гери и Георги се разпадна с трясък още по време на медения месец в Рим, то младоженците Антония и Атанас също имат повод за сълзи, но… от щастие.

Краката на чувствителния и срамежлив Атанас Хаджийски буквално се разпреперили и той се разплакал от вълнение след новината, която му съобщила неговата отредена от съдбата половинка, пише Kliuki. Антония признала, че… ще става майка! Това разкриха близки до самия Атанас Хаджийски, който още не може да се освести от новината. Чудото се случило преди няколко дни, след като Антония и Атанас имаха възможността да живеят заедно като истинско семейство пред камерите на „Женени от пръв поглед“ и да решат дали ще продължат завинаги заедно, или ще се разделят.

„Антония е бременна. Тя самата не можеше да повярва, когато тестът показа ясно две чертички, а за Атанас да не говорим. Той буквално заекваше и не можеше дума да обели от шока и вълнението. След това веднага хукна до аптеката, за да купи друг тест, който също се оказа положителен. Ще става татко човекът, какво по-хубаво от това?!“, разказват приятели на Атанас Хаджийски.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !