Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

ЛиЛана заряза музиката

отпечатай новината

15.04.2015 09:24 | Видян 3492 пъти

ЛиЛана заряза музиката

Певицата ЛиЛана вече няма да обгрижва музикалната си кариера дори и като хоби. Творческият застой на красивата блондинка обаче не се дължи на липса на финанси и идеи, а защото изпълнителката на „Сама" се разпорежда в доста по-сериозно амплоа - това на бизнесдама.

Източници на „Всеки ден" разкриха, че столичанката върти бизнес с компания за софтуер. ЛиЛана имала намерение да изнесе бизнеса си в чужбина и това щяло да бъде следващата по-голяма стъпка в кариерата й. За нови песни обаче някогашното лигаво момиченце от телевизия „ММ" не иска и да чува.

Щерката на тв водещия на СКАТ доц. Христо Деянов-Доктора отдавна вече е друг човек, категорични са нейни близки. „Това да бъде известна отдавна не й е приоритет. Изключително амбициозна е, но в друга сфера", коментират от обкръжението й. Все пак в историята на българската музикална сцена, Лилана ще бъде запомнена с това, че успя да запише дует със световноизвестния рапър Снуп Дог.

Проектът й струвал над $ 30 000, твърдят осведомени, но пък беше сериозен пробив за роден изпълнител. Блондинката казва, че не съжалява за похарчените средства в музиката, но оттук нататък смята да се занимава с по-сериозни неща, за да подсигури бъдещето си, пише още изданието.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !