Гледате колите и парите ми, но не...

Флойд Мейуедър реши да даде съвет на бойците и феновете,...

Трамвай-котка, Япония: Фото на деня

Трамвай-котка, Япония: Фото на деня

Нешка се върна в БСП

отпечатай новината

15.04.2015 09:36 | Видян 1001 пъти

Нешка се върна в БСП

Нешка Робева се върна в БСП, научи вестник „Всеки ден". Треньорката по художествена гимнастика е решила да сложи окончателен край на отношенията си с партията на Николай Бареков „България без цензура", на която пристана пред изборите за Европейски парламент.

Напоследък Робева показвала все по-голяма неприязън към политическите изяви на бившия телевизионер, както и към разпада на партията. Затова в началото на февруари, след телефонно обаждане от екс депутата Борислав Гуцанов от БСП, решила да поднови връзката си със Столетницата. Още миналия месец тя е изнесла няколко концерта с балета си, под егидата на червения варненец. Те били с благотворителна кауза.

А източници на „Всеки ден" разкриха, че връщането в „правата вяра" в БСП шампионката ще подплати още тази есен за местните избори. Очаква се тя да открие кампанията на социалистите за вота през октомври с пищен спектакъл в зала 1 на НДК, където червените традиционно се събират за старта на треската преди вота.

Все още не е ясно дали Робева ще се договори за конкретен хонорар с централата на „Позитано" 20, но било възможно и да спретне шоуто в полза на партията-майка безплатно, в знак, че е вярна на БСП, въпреки краткото си отклонение към Николай Бареков миналата година, пише "Всеки ден".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !