Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Русата Златка в обятията на Фики, Георги бесен

отпечатай новината

15.04.2015 09:48 | Видян 2382 пъти

Русата Златка в обятията на Фики, Георги бесен

Златка Райкова продължава да тормози гаджето си Георги. Красавицата не спира да флиртува с други мъже, а последният такъв е младежът, който е с близо 10 години по-млад от нея – Фики Стораро.

Синът на Тони и Русата Златка са се видели на светско събитие и установили прекалено близък контакт. Двамата не спрели да се прегръщат и да демонстрират близост, която дори е станала съмнителна за мнозина, пише HotArena.net, като се позовава на „България днес“.

По принцип Фикрет Стораро отдавна бил фен на Злати и я смятал за неземно красива. Като по-малък си мечтаел някой ден да се запознае с нея. Досега не предприемал нищо, защото бил наясно, че тя има сериозна връзка с Георги Валентинов, но когато я видял в заведението, просто не издържал и я награбил, научи Kliuki.bg

„Русата Златка изобщо не се дърпаше. Беше й много приятно да бъде в обятията на Фики Стораро. Сякаш му беше навита за нещо повече, както и той на нея.“ – разказват очевидци.

Георги, който не е присъствал на въпросната сцена, узнал бързо за нея и побеснял. Той се заканил да вземе страха на Фикрет, като го сплаши с някой друг удар. ММА боецът бил наясно, че Русата Златка си пада по по-млади мъже, защото той самият е такъв.

Има слухове дори, че след мероприятието Златка Райкова й Фики Стораро са се усамотили някъде само двамата. Някои от присъстващите твърдят, че те са си тръгнали заедно, което подклажда изключително силно слуховете.

„Ако е била с Фики, това ще е дъното за Злати. Той не й подхожда по никакъв начин. Сто класи под нея е на външен вид, да не говорим за интелект. Тя е висшистка, а той?!“ – шушукат злите езици.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !