Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Алисия залюби нов футболист

отпечатай новината

16.04.2015 10:02 | Видян 2730 пъти

 Алисия залюби нов футболист

Фолк певицата Алисия не чака дълго, преди да се метне в леглото на нов футболист. Тя е заменила ласките на бившия си Николай Михайлов с капитана на „Локомотив" Пловдив Мартин Камбуров, научи „Всеки ден". Аферата още се пази в тайна, ала двамата вече са били забелязани да се разхождат заедно в Пловдив в дните преди Великден.

Ася, както е истинското име на изпълнителката, и капитанът на „Локомотив" Пловдив едва от няколко седмици мачкат чаршафите заедно. Двамата са имали и кратка афера през 2010 година, точно след като Алисия се раздели Валери Божинов и преди началото на връзката й с Ники Михайлов. Тогава чалга дивата и футболистът са преспали няколко пъти, но до по-сериозни отношения не се е стигнало, припомнят си запознати с миналото на плейбоя.

Мартин Камбуров е известен не само с умението си да бележи на терена, но и в леглото. Той обича да сменя жените си под път и над път, пада си и по груповите изпълнения в леглото. Легенди се носят за суинг партита, организирани от него, и за големината на мъжкото му достойнство. „Мартин е с най-големия полов орган сред футболистите. Носи чудовище в гащите си. Нещо страшно е!", издаде столична бръмчалка, която е минала през леглото на Смърфа.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !