Не съм комарджия, продадох 60...

Не съм комарджия, играл съм само покер и съм спечелил...

Ричард Гиър празнува 100-г. на баща...

Ричард Гиър празнува 100-г. на баща си: Фото на деня

Светла Иванова - в очакване на своето бебе

отпечатай новината

29.10.2008 13:15 | Видян 13214 пъти | Гласували 1

Светла Иванова - в очакване на своето бебе

На 23-ти октомври своя рожден ден празнува красивата певица Светла Иванова, която е в очакване на първата си рожба. Тъй като е в напреднала бременност, певицата празнува своя рожден ден в много тесен семеен кръг.

След премиерата на клипа към дуета с Орлин Павлов “Сладка отрова”, Светла Иванова се оттегли от активния светски живот. По време на снимките на клипа красивата изпълнителка бе в петия месец, но никой не разбра нейната малка тайна. В няколкото месеца, в които си взе заслужена почивка, певицата изцяло се отдаде на подготовката да бъде майка.

Светла Иванова стриктно посещава лекциите в училището за бъдещи родители, в което се записа преди няколко месеца. Певицата много държи на здравословния режим на хранене и не пропуска разходките в парка, както и леките тренировки в къщи. Бебенцето трябва да се появи до месец, през втората половина на ноември и ще бъде зодия Скорпион, като известната си майка. Полът на очакваното бебче е момче и тъй като мама не е суеверна, всичко за неговата поява, вече е готово.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !