Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Цеца яхна метлата

отпечатай новината

17.04.2015 13:54 | Видян 1810 пъти

Цеца яхна метлата

Балканската звезда Цеца Величкович доказа, че е истинска белградчанка, след като взе дейно участие в пролетната инициатива на западната ни съседка „Да изчистим Белград“. Музикалната икона, която подготвя впечатляващо шоу за 21 август в Несебър, излезе наравно със своите съграждани да помогне за почистването на сръбската столица.

 "Мисля, че това е задължение на всеки, който живее в този град. Не можем да превръщаме средата, която ни заобикаля, в сметище." – коментира участието си в акцията Величкович, допълвайки, че се надява и други известни личности да последват нейния пример.

Медиите в западната ни съседка пък бяха изключително впечатлени от усърдието и скромността на певицата и не пропуснаха да отбележат, че въпреки звездния си статус, тя продължава да е близо до народа. Цеца се включи в инициативата без охрана, облечена стилно, но непретенциозно – с дънки и кожено яке. Към тях звездата прибави само ръкавици и гребло за почистване.

Концертът на Цеца е на 21 август на Градски стадион „Несебър“. Начало 21:00 часа. Билети търсете в мрежата на Eventim. Цена на билетите: от 30  до 50 лева.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !