Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

На кого прилича бебето Тимбърлейк?

отпечатай новината

20.04.2015 16:13 | Видян 1919 пъти

На кого прилича бебето Тимбърлейк?

Поп идолът Джъстин Тимбърлейк е повече от щастлив от ролята си на баща и не се притеснява да го сподели с целия свят. Изпълнителят и неговата половинка Джесика Бийл до последно не издаваха, че ще си имат бебе. След като се появи малкият им син обаче, двамата побързаха да го покажат на своите фенове. Едва седмица след раждането на малкия Сайлъс Рандъл, Тимбърлейк публикува очарователна снимка на Джесика, а в прегръдките й е наследника им.

"Семейство Тимбърлейк са готови! Давайте Гризлис", коментира под кадъра в Instagram изпълнителят. Синът на двойката е облечен в екип на любимия баскетболен отбор на Джъстин – Мемфис Гризлис. Мама Джесика също е в спортен аутфит и изглежда повече от щастлива. Макар още да е много малък, от снимката личи, че малкият Сайлъс прилича повече на своя известен татко. И е взел сините очи на своите родители.

Наскоро двойката призна, че не иска синът им да бъде под прожекторите на Холивуд. Ето защо двамата са решили да го отглеждат в спокойна Монтана, пишат от novinite.bg.

снимка: фейсбук

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !