Възход на Бг киното! Уроците на Блага...

Филмът на Стефан Командарев Уроците на Блага тръгва по...

Захари Бахаров изпусна Икар-а, взе го...

Пенко Господинов измъкна под носа на Захари Бахаров...

Азис плаче, явно е травмиран

отпечатай новината

29.10.2008 17:40 | Видян 10446 пъти | Гласували 3

Азис плаче, явно е травмиран

Новото видео на краля на шоу-бизнеса със заглавие „Теб обичам” е вече факт. То ще се излъчи ексклузивно днес във „Вечерното шоу на Азис”.

Режисьор на лентата е Ники Нанков, музика и аранжимент Мартин Биолчев, а тексът е дело на Азис.

За никой от присъстващите по време на снимките обаче не е тайна, че изпълнителят беше емоционално разстроен. Азис не спря да плаче през цялото време. Така и не стана ясно каква е причината за сълзите на Васко. Навярно само неговата фризьорка Фифи беше наясно с нещата, защото беше неотлъчно до него в опити да го успокои.

Истерията стихна когато се появи неговият стар приятел, културистът Георги Димитров. Във видеото, разбира се, перфектният грим прикрива всички следи от сълзите.
 
За снимачен терен е използван новият недовършен апартамент на изпълнителя. Действието се развива в нощен клуб, където красиви мъже и жени се забавляват.

Еротиката в сюжета е подсилена от красивите тела на танцьорките от балет „M Dance” и на момчетата от формация „Грандос”.

Специално участие в клипа имат най-секси моделът за 2008 Екатерина Вачева и абсолютният шампион на България по културизъм – Георги Димитров.

Снимките на видеото продължиха два дни, в които Азис смени няколко различни авангардни визии, дело на стилистката Зорница Първанова.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !