Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Мадам Мулти хвърли око на полата на Мария Силвестър

отпечатай новината

22.04.2015 09:38 | Видян 2404 пъти

Мадам Мулти хвърли око на полата на Мария Силвестър

Бизнес дамата Дарина Павлова остана очарована от полата, с която Мария Силвестър поведе първия полуфинал на България търси талант в неделя вечерта.

Полупрозрачната материя на дрехата предизвика разпалени дискусии в социалните мрежи на тема: ”Панталонки ли носи отдолу Мария или дефилира в ефир директно по парфюм?” Дарина е твърдо решена да се сдобие със същата секси находка в гардероба си и стилистите на шоуто по bTV вече са й дали точните адреси за шопинг в столицата. Модата е център както в разговорите, така и в запознанството на Мария с вдовицата на Илия Павлов, научи „Монитор”.

В моделския си период Силвестър обучавала кадрите на „Мегаталант” (б.а. - бившата агенция на Дарина) на походка, правилно хранене и йога, пише Блиц.

Павлова е най-ухажваният за снимки член на журито на „България търси талант”. Тя отделя по 30 минути преди и след всеки лайв за селфита с публиката, издадоха от екипа на продукцията. Мадам Мулти е тук до края на седмицата, след което се връща в Италия, за да задвижи кинопроектите си като продуцент.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !