Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Соломон остаря, Гергана разцъфтя

отпечатай новината

22.04.2015 11:45 | Видян 3032 пъти

Соломон остаря, Гергана разцъфтя

Соломон Паси остаря и заприлича досущ на дядо, а по-младата му съпруга Гергана направо цъфти от хубост, шушукат познати на семейството. Атлантик №1, който наближава 60-те, вече побеля, а и възрастта е сложила своя отпечатък върху лицето му. Суетният Соломон се притеснявал, че вече не може да скрие бръчките от лицето и редом до очарователната Гергана изглежда като старец, пише вестник "Всеки ден".

Макар че хората го разпознават, когато е с малките си деца, се чудят дали им е татко, или дядо. За разлика от мъжа си, г-жа Паси изглежда страхотно и продължава да радва мъжките погледи и сърца, когато се появи някъде. Въпреки че е майка на три деца, тя поддържа перфектна фигура, най-вече като спортува редовно и се храни здравословно. Гергана не позволява безсънните нощи заради хлапетата да й се отразят и лицето й винаги е свежо. Тя винаги е с безупречен грим. Почетният шеф на Атлантическия клуб, който разведе няколко генерални секретари на НАТО из София с емблематичния си трабант, гледал всячески да угажда на жена си, коментират техни познати.

Макар че Паси никога не е позволявал някой да го командори, сега нещата са се обърнали и той изцяло слушал съпругата си. Мони явно се плаши Гергана да не го зареже заради някой по-млад, говорят злите езици. Засега нямало такива изгледи, твърдят близки до семейството, но Паси имал едно наум и си давал сметка, че разликата във възрастта - цели 17 години, вече си казва думата.

Соломон Паси и Гергана Грънчарова се венчаха навръх Свети Валентин - на 14 февруари 2009 г. в село Стойките. 58-годишният екс дипломат №1 и 41-годишната бивша министърка по европейските въпроси имат общо 4 деца. От брака си с Бинка Пеева Паси има син - Исак, на 21 години. Гергана пък има 15-годишна дъщеря - Катерина, от бившия си съпруг Петър Грънчаров. Михаела (на 5 г.) и Давид (на 3,5 години) са двете общи деца на Соломон и Гергана.

 

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !