Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Цеца набелязва тоалети на прочутата Белградска седмица на модата

отпечатай новината

23.04.2015 13:57 | Видян 3800 пъти

Цеца набелязва тоалети на прочутата Белградска седмица на модата

Сръбската поп-фолк дива бе център на внимание на откриването на Belgrade Fashion Week. Под светлините на прожекторите и в компанията на свои близки Цеца изгледа ревютата на колекциите Пролет/Лято 2015 на едни от най-големите сръбски дизайнери, както и световни брандове като Armani Jeans, Boss, Burberry, Jimmy Choo, Just Cavalli, Polo Ralph Lauren, Salvatore Ferragamo и други.

Определяна за fashion икона в западната ни съседка, за Цеца имаше специално резервирани VIP места на почетния първи ред. Дивата бе отново в любимия си стил: дънки, вталено сако и обувки на висок ток – непретенциозно, но изключително елегантно. Съдейки по реакциите ѝ, уловени от папараците, звездата не скри възхищението си от някои модели на известни марки.

Най-голямото модно събитие за годината в Сърбия е от 20 до 29 април, като по традиция се очаква да бъде посетено от много известни сръбски личности и звезди от световна величина. Белградската седмица на модата се провежда за 19-ти пореден път, като това издание е под надслов "Black 'n' Easy Fashion Week".

Концертът на Цеца е на 21 август на Градски стадион „Несебър“. Начало 21:00 часа. Билети търсете в мрежата на Eventim. Цена на билетите: от 30  до 50 лева.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !