Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Невена протеже на Филип Киркоров

отпечатай новината

24.04.2015 17:16 | Видян 2281 пъти

Невена протеже на Филип Киркоров

Голямата звезда на руската естрада Филип Киркоров е взел под крилото си певицата Невена Цонева и й търси изяви в руската столица Москва, научи "България Днес".

"Влюбих се в нея и таланта й! Обмислям варианта да я продуцирам. Смятам, че има много "хляб в нея", сподели мегазвездата на руската естрада пред руската телевизия РТР дни след конкурса.

Симпатичното гласовито миньонче впечатли Филип Киркорова на конкурса "Нова вълна 2015", който се състоя в Камчия преди месец. Именно тогава младата ни певица се класира в тройката полуфиналисти, а за надпреварата специално от Москва пристигнаха Филип Киркоров, руският композитор Игор Крутой и певицата Ани Лорак, които заедно с дует "Ритон" и Стефан Димитров бяха жури на състезанието.

Песента и външността на Невена впечатлили изключително звездата, чието мнение надделяло над останалите и Цонева се класирала на второ място. Финалът, за който нашенката ще пътува, е в средата на август в Сочи. Конкурсът е международен и в него участваха млади певци от Канада, Израел и много европейски страни. Организира го академията за популярна музика "Игор Крутой".

"Щастлива съм от факта, че ще представям България на този висок форум. И аз харесвам Киркоров и се възхищавам на успехите му", сподели Невена Цонева.

Досега гласовитата девойка не успя да направи запомняща се кариера, след като преди години спечели първия музикален формат у нас. Веднага след него тя издаде слаб албум и после дълго се съди с продуцентите си от "Вирджиния рекърдс".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !