Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Появи се Кобилкина № 2

отпечатай новината

27.04.2015 11:18 | Видян 1744 пъти

Появи се Кобилкина № 2

Кобилкина № 2 се появи в Пловдив. Това разбира се не е случайно, защото Албена Коралиева е с дипломи по педагогика и психология и международна търговия е ученичка на популярната сексоложка. Избрала я е за свой личен ментор и вече имат съвместни изяви, научи Всеки ден.

Албена Коралиева е автор на хитовия семинар за личностно развитие, озаглавен "Магнетична жена". С различни техники на медитация, йога, физически упражнения за фината моторика и осанката Албена успява да превърне една "кифла" в жена от класа. Това, което ги различава, са осанката, жестовете, поведението, стойката, енергията, която излъчват и начина, по който изпълват пространството, обяснява Албена.

Семинарите "Магнетична жена" вече са истински хит не само в Пловдив, но и в София, Стара Загора, Бургас. Те минават в пълна конфиденциалност. Там всяка жена може да задава всякакви въпроси.

Сред участничките има момичета под 20 години, които са любопитни какво им предстои, както и дами на 40-50 плюс, на които е омръзнало да носят много дини под една мишница и искат да си върнат женствеността. Сред тях има много предприемачки от корпоративния свят, от сферата на продажбите, където се гонят непрекъснато таргети и темпото е убийствено, а изискванията железни. Има и дами от IT сектора, които по принцип са фиксирани върху компютрите, а не върху външния си вид.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !