Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Слави се изгаври с Моя страна, моя България

отпечатай новината

28.04.2015 10:27 | Видян 2264 пъти

Слави се изгаври с Моя страна, моя България

Слави Трифонов се изгаври с песента на незабравимия Емил Димитров „Моя страна, моя България", възмутени са зрители на концерта в зала „Арена Армеец". Шоуменът не стана от стола си по време на близо 4-минутното изпълнение на парчето и възмути 17-хилядната си публика, която бе дошла зарад него на грандиозния спектакъл.

По време на неувяхващия хит на покойния Емил Димитров абсолютно всички в залата бяха на крака, а единствено Дългия си седеше разптлут в удобния стол, забеляза и репортер на Всеки ден. Феновете на гологлавия шоумен не преставаха да се питаха защо Слави става от креслото си само за няколко секунди или за да отиде в другия край на залата и да седне на втория стол, разположен специално за него.

„Това е страшно неуважение! Позор! Да беше постоял няколко минути прав", цъкаха с език възмутени от поведението на Дългия.

Дали заради драстичното си отслабване или поради болест, но краката на Трифонов едва го държаха и той ходеше като робот по огромната сцена, а други го сравниха по тромавост с „Грижовното мече" от едноименното детско анимационно филмче.

Проблемите на шоумена с крайниците му започнаха още след счупването на единия му крак в хотел в Стара Загора по време на едно от турнетата му, пише Всеки ден. При злополуката той получи фрактура на шийката под лявата тазобедрена става, заради което претърпя операция в болницата в града.

След това учиндолецът хвърли маса пари за рехабилитация, а състоянието му така и не се подобри и в момента явно не е за завиждане, смятат почитателите му. Болежките в краката Дългия бори от няколко години, като постоянно се подлага на нови методи за лечение. В последните години на водещия на вечерното предаване на Би Ти Ви никак не му върви и той не може да се похвали с крепко здраве. Наложи се дори да се монтира специален асансьор, който да го въвежда в студиото, за да не слиза по стълбите.

Слуховете за проблемите му се засилиха още повече след грандиозния му концерт в „Арена Армеец" през уикенда, където Дългия едва-едва креташе. Очевидци коментираха, че Трифонов толкова тромаво ходи, че изглежда като грохнал старец, отколкото като 48-годишен мъж в разцвета на силите си.

По време на песента „Моя страна, моя България" детето чудо от Разград - Крисия, се изяви и показа гласище, а заедно с нея припяваха всичките вокалистки на Слави и целия „Ку-ку бенд". Именно по време на същата песен малката певица и любимка на тв водещия направи непростим гаф и се появи с дълга до земята рокля с кринолин в цветовете на трибагреника, което е, меко казано, неуместно. Малката звезда излезе с огромно самочувствие на сцената, а Слави бурно я аплодираше, докато седеше на въртящия си стол. През 90% от времето Трифонов бе прикован за креслото, пише още изданието.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !