Думата идиот идва от Древна Гърция и...

Думата идиот идва от Древна Гърция и означава - човек,...

Стандартите за ремонт на Спаси София:...

Стандартите за ремонт на Спаси София: Фотофакт

Дарина пак с младо гадже

отпечатай новината

28.04.2015 13:32 | Видян 2905 пъти

Дарина пак с младо гадже

Дарина Павлова и 20 години по-младият от нея италиански актьор Джулио Мария Берути отново са щастливи заедно. През зимата медии съобщиха за раздялата им, но тези дни двамата използваха социалните мрежи, за да демонстрират чувствата си.

Първо 31-годишният бивш модел и любимец на жените на Апенините публикува в приложението за споделяне на снимки Instagram фото, на което позира със сияещата от щастие вдовица на Илия Павлов. По-късно и тя публикува снимката в Instagram, после и във Facebook. Поне за момента това сложи край на слуховете, че тя се е разделила със синеокия красавец. За последно те тръгнаха още преди началото на "България търси талант", в което мис Мулти е жури.

Въпреки сега появилото се фото, на което Дарина и Джулио изглеждат влюбени, отново се появиха скептици, твърдящи, че всичко са PR трикове и двамата не делят обща постеля, а са само приятели. Те припомнят едно интервю от миналата година, в което Павлова заяви, че това, с кого се снима, няма никакво значение.

„Често ми се случва приятелки да ми се обадят и да ме питат дали съм с Мел Гибсън. Или каква ми е връзката със Силвестър Сталоун и Антонио Бандерас. Същото е и за Джулио Берути. С всичките тези хора съм се снимала, с много от тях съм работила. Това, че един мъж се снима с мен, не значи, че имаме интимни отношения. Джулио е едно прекрасно момче и актьор с голямо бъдеще. Близки приятели сме и се уважаваме и обичаме много. Не мога да кажа, че Джулио е мъжът до мен. Той е прекрасен и аз много го уважавам и обичам като приятел. Аз се чувствам свободна и винаги искам да съм такава“, отсече тогава Павлова.

Думите на мис Мулти и тогава не хванаха дикиш пред мнозинството светски хроникьори, според които тя и Джулио са заедно от доста време, макар връзката им да е една от най-бурните сред светските двойки и на няколко пъти отношенията им да са достигали точка на замръзване. Те твърдят, че Дарина явно има сериозни намерения за себе си и 31-годишния актьор, когото дори запозна с децата си. Позовават се и на италиански таблоиди, където се завъртя клюката, че вдовицата на Илия Павлов се е решила отново да застане пред олтара. Тя обаче парира съмненията, като каза, че „ако срещна един човек, който би могъл да бъде до мен, с удоволствие бих имала съжителство. Но до брак не мисля, че ще стигна“.

Малко преди да тръгнат последните слухове за раздялата между двамата, напук на изявленията на Дарина, че не желае да се види отново в бяло, се заговори, че те дори са се сгодили. Повод даде отново снимка, която Джулио и Дарина пуснаха в социалните мрежи. На нея се вижда сплетени мъжка и женска ръка, а това, което разбуни духовете, бе фактът, че на безименния пръст на дамата грееше годежен пръстен с диаманти.

 

източник: България днес

снимка: България днес

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !