Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

ПЕТКО ДИМИТРОВ ИЗПЪЛНЯВА АКРОБАТИКА НА 5 МЕТРА БЕЗ ОБЕЗОПАСИТЕЛНО ВЪЖЕ

отпечатай новината

28.04.2015 15:55 | Видян 1634 пъти

ПЕТКО ДИМИТРОВ ИЗПЪЛНЯВА АКРОБАТИКА НА 5 МЕТРА БЕЗ ОБЕЗОПАСИТЕЛНО ВЪЖЕ

Десетте любими звезди на България предизвикват възможностите си седмица след седмица. Те вече се шегуват, че ако един ден спрат да се занимават с професиите си, могат да се преквалифицират в акробати, танцьори и циркови артисти. Между шегите и бъдещите планове, участниците в „И аз го мога” тренират много усилено, за да се представят блестящо на сцената в сряда.

Тази седмица Петко Димитров изтегли късата клечка и ще се състезава срещу Жана в предизвикателството въздушна акробатика. Двамата ще правят сложни фигури на 5 метра височина без обезопасително въже, а Петко се притеснява, че за първи път няма да се представи добре, но обещава да опита.

Яна Маринова и Ники Георгиев ще нахлузят палци и трика, за да ни представят класическо балетно изпълнение. Менторът им, балетната прима Маша Илиева, обещава да работи усилено с двамата си ученици и въпреки кратките срокове, зрителите да останат очаровани.

Камен Воденичаров и Поли Генова ще разучават тайните на илюзията. Освен бързи ръце, двамата трябва да подходят и много артистично към своя номер, защото той е и комедиен. Дали Поли и Камен ще могат да правят бутилки с вино от нищото, предстои да разберем.

Останалите две предизвикателства изискват голяма ловкост и концентрация. Иван Звездев и Алфредо ще жонглират с тухли, а Симона Пейчева и Елен Колева- с ножове. Дали двете дами ще покажат по-голямо майсторство от господата ще разберем в сряда от 20 часа по Нова.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !