Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Колежански хотел с дизайн №1 в Европа

отпечатай новината

29.04.2015 14:44 | Видян 2949 пъти

Колежански хотел с дизайн №1 в Европа

Докато професионалните училища по туризъм в България или са вече закрити, или кретат едва-едва, а браншът у нас изпитва ужасяващ глад за квалифицирани кадри, Холандия дава идеална рецепта как хем младите хора могат да получат специализираното си образование, хем да изкарат парите за това, хем да изкарат и за себе си, хем и колежът им да си осигури бюджета.

Как става всичко това? Много е просто – всичко е организирано в College Hotel Amsterdam. А идеята вече беше открадната от Истанбул. Защото има защо...
Колежанският хотел не е просто ПУЦ – професионален учебен център. Не е и просто хотел. А е страхотен хотел – един от най-хитовите в Амстердам през всичките си 10 години, където конкуренцията е невероятна – да започнем от неповторимия Пулицър, който сме ви преставяли в Гранд хотели с интервю с шефа му, минем през Лойдс – там има стаи с категории от 1 до 5 звезди, и стигнем до класики в жанра като кой знае защо любимия на българите Краснаполски, пред който убиха Самоковеца.

Защо Колежанският хотел прави впечатление и пари на този фон? Понеже не спира да се развива.Локацията е първостепенна за всеки хотел, а за този тя е избрана идеално – в Южен Амстердам, младежкото сърце на най-купонджийския град в Европа, недалеч от най-тренди квартала с барове и ресторанти Пийп.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !