Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Джей Ло ще дава уроци по отслабване

отпечатай новината

29.04.2015 15:13 | Видян 1552 пъти

Джей Ло ще дава уроци по отслабване

Латино дивата Дженифър Лопес наскоро стартира своето бизнес начинание, което има за цел да представи по-голям спектър от възможности за жените и да ги образова. Лопес подтиква дамите да добият повече увереност в себе си и да открият един по-здравословен начин на живот чрез хранителни добавки, редовни тренировки и полезна храна. 10-седмичната програма започва през юни, като певицата и известни фитнес инструктори ще споделят хранителни съвети с участниците.

Също така ще бъдат изготвени персонални фитнес тренировки за всеки и ще бъдат предоставени здравословни и достъпни рецепти. Участничките, които успеят да свалят поне 5 кг, ще имат възможността да участват в конкурс, за да спечелят едно от петте пътувания до Ню Йорк и да се срещнат с Дженифър.

Красавицата призова почитателките си да участват в здравословното предизвикателство, като заяви: "Предизвикам жените от Америка да се включат в предизвикателството, да спортуваме заедно, да се храним заедно, да се мотивираме и да се превърнем в най-добрата версия на себе си."

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !