На 1-и май започва Националният...

И този май на голям екран ще бъдат показани всички...

В новата реалност в Темата на NOVA

Как изкуственият интелект ни променя? Как влияе върху...

Мъжки финал в И аз го мога

отпечатай новината

30.04.2015 14:20 | Видян 1549 пъти

Мъжки финал в И аз го мога

„Най-трудната вечер за нас, журито!”- категорично заяви Ники Кънчев. Той пожела да гледа мъжки финал и елиминира Симона Пейчева, която беше единствената жена сред петимата финалисти. Ники Георгиев стана седмичният победител в И аз го мога. Той изпъкна над Яна Маринова, изпълнявайки блестяща интерпретация на класическия балет Лебедово езеро.

Петко Димитров и Жана Брейчева вдигнаха публиката на крака с въздушната си акробатика. „Най-вълнуващите изпълнения!”- беше категорично журито, но въпреки прецизността и сложната акробатика, която представи Жана, Петко беше избран за победител. Той излезе на сцената с мотор и заедно със своя ментор Виктория успя да надмине очакванията на всички.

Камен Воденичаров и Поли Генова показаха, че стават за илюзионисти и успяха да впечатлят дори академик Балкански. Камен беше определен като победител от двубоя. „Те постигнаха изключително много за малкото време, което имаха. Успяха да се справят с най-трудната задача в илюзиите - манипулацията”, коментираха техните ментори- илюзионистите от Quick Hands Project.

Иван Звездев и Алфредо Торес жонглираха с тухли и съчетаха ловкостта с невероятна сценография, с което отново вдигнаха публиката на крака. Елен Колева и Симона Пейчева също изпълниха жонглиране, но с дяволски палки, и не успяха да впечатлят журито, което призна, че това не е тяхното амплоа.

Следващата сряда от 20.00 ч. в И аз го мога ще наблюдаваме екстремно адреналин шоу, еквилибристика на чинии, баланс на огромни порцеланови вази, огнено лимбо и raga dance.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !