Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

ВИП-овете бойкотираха Фермата

отпечатай новината

30.04.2015 16:13 | Видян 1958 пъти

ВИП-овете бойкотираха Фермата

Нашенските випове, които дават мило и драго, за да се напъхат в някое популярно предаване, са обявили бойкот на най-новия формат на бТВ Фермата, научи  Уикенд.

Около 5000 души вече са попълнили документите за участие, а кандидатите се пресяват  от екипа на психоложката Ани Владимирова.

Всеки трети записан има данни за добър участник и това  много ще затрудни избора на 15-те играчи, които ще бъдат изпратени да живеят три месеца в условия, близки за времето отпреди 100 години, без връзка с външния свят  и ще се борят за наградата от 100 000 лева. „Фермата ще е оазис на спокойствието,  похвали се Иван и издаде, че тя е на около 100 километра от София и вече се сеят различни растения там“.  

Звезди, поканени от бТВ, няма да има, въпреки че кастингът е отворен за всички и който иска може да кандидаства“, допълни Христов. В кулоарите обаче упорито се говори, че нашенските ВИП-ове масово отказвали поканите да копаят и да доят крави и предпочитали лукса на БИГ Брадър.

„Трябват ни мотивирани хора, които ще направят всичко, а популярните първо се интересуват колко ще им е  хонорарът и  от имиджа, който искат да си изградят“, оправда се Иван, без да обясни, че бюджетът е малък и няма как да се раздадат обичайните хонорари.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !