Виц на деня: На гарата седят двама...

На гарата седят двама мъже. Единият е богаташ от града,...

Служебни премиери: Фотофакт

Служебни премиери: Фотофакт

Веселин Маринов остана без цветя

отпечатай новината

01.05.2015 11:29 | Видян 2661 пъти

Веселин Маринов остана без цветя

Никой не подари цветя на Веселин Маринов на един от последните му концерти, видя репортер на Всеки ден. Огорченият трубадур от Полски Тръмбеш си тръгна обиден, като не пропусна да спомене разочарованието си. „По принцип винаги едвам събирам букетите в багажника на джипа си, а сега нямам нито едно цвете", провикна се по микрофона най-потящият се певец.

„Какво иска, те хората нямат пари за хляб, а той се надява на кошници с букети. Явно бабите най-после са се вразумили и са престанали да дават и последните си левчета за китки", коментираха част от по-младите на концерта. Изпълнителят на „Горчиво вино" е известен със своята суетност и това, че обича феновете да му дават подаръци.

Доскоро възрастните слушатели освен че се бъркаха с немалка сума за билет за изявата му, отделяха средства и за някой и друг карамфил, гербер или роза само и само за да чуят как „Пада лист от календара" и да видят специфичните му движения с кръста и ръцете, както и обилното потене. Бардът на народа е любимец на бабите и те са готови да се хранят цяла седмица с хляб и сол, но да посетят изявата му, обаче сега явно и тях ги е ударила кризата.

Естрадният изпълнител постоянно подканя хората да му подаряват цветя и сам си ги проси, но вече никой не откликва на молбите му. Фразите ,,Хайде, няма ли цветя?", „Тази песен не заслужава ли повече красиви цветя?", са част от изразите, с които си служи изпълнителят на ,,Родната полиция ни пази" и подканва публиката, която е дошла да го слуша. 52-годишният певец чак кара феновете му да се чувстват неудобно, че не са му взели китки.


автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !