12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Боримиров пести пари от акциз

отпечатай новината

05.05.2015 09:53 | Видян 802 пъти

Боримиров пести пари от акциз

Героят от САЩ' 94 Даниел Боримиров може да се похвали със солиден автопарк от возила, но се скъпи за акциз. Футболистът шофира лимузини само с немска регистрация и по този начин на плаща допълнителни пари на митницата, видя „Всеки ден". Боримиров е луд по всичко немско. За бившия халф на „Мюнхен 1850" №1 е „Ауди" и той се доверява само на тази марка. Всичките му коли са поръчкови, включително и тези на членовете от семейството му. Ритнитопковецът се е изхитрил и регистрира колите си в малко градче в Западна Германия и поради тази причина кара с номер, започващ с инициалите SHA.

По закон при коли над 163 коня, когато са с немска регистрация, не се плащат акциз, но „Аудита"-та на Даниел са само големи и мощни коли от порядъка на 420 коня. Според проверка на „Всеки ден", за такава мощност той трябва да плати на митницата 20 000 лева, при това само за една кола.

Боримиров има в гаража си поне 5 мощни „Ауди"-та и прости сметки показват, че футболистът е спестил 100 бона, които е трябвало да даде на държавата. С подобна регистрация шофират и още доста баровци, които се оказват скъпи на триците и евтини на брашното.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !