Италианска пролет: Фото на деня

Италианска пролет: Фото на деня

Ето го зетя на Стоичков

Новият зет на футболната легенда Христо Стоичков е...

Бирмата забрави Преслава

отпечатай новината

07.05.2015 09:13 | Видян 3427 пъти

Бирмата забрави Преслава

Бившето гадже на Преслава Георги Станоев-Бирмата най-после е изтрил фолк певицата от сърцето и живота си. Младият милионер бе забелязан от репортер на Всеки ден да се забавлява в актуално столично заведение в компанията на няколко други богаташки синчета и две засукани красавици.

Станоев както винаги бе придружаван от четири яки момчета със слушали и черни тениски. Двама от бодигардовете му бяха в заведението и не изпускаха от поглед шефа си, а другите двама зорко охраняваха бентлито му. Синът на Лидка Скалата не спираше да се смее през цялата вечер, беше във видимо добро настроение и по нищо не личеше да страда по фолкаджийката Преслава, която го замени с варненски левент.

Малката Бирма не демонстрираше по-близки отношения с никоя от красавиците на масата му, но не преставаше да им се усмихва мило. Присъстващите в заведението коментираха, че бoгaтaшĸият нacлeдниĸ oчeвиднo вече изoбщo нe cтpaдa зa бившaтa cи, a вмecтo тoвa ce e oтдaл нa зaбaвлeния и ĸyпoни.

Cтaнoeв е редовен посетител на всички актуални кръчми в столицата. Той харчи по няколко хиляди лева на вечер в лъскавите заведения, като не спира да поръчва шампанско, отлежало уиски и да дава щедри бакшиш на сервитьорки, танцьорки и дижеи. Богаташкият син почти не се прибира в палата си в полите на Витоша от купони, издават го съседите му.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !