Урсула фон дер Лайен може да забрани...

След САЩ и ЕС обмисля забрана на приложението....

Една отвлича Ергенът, в имението...

Надпреварата за сърцето на Алек Младенов в „Ергенът“...

102 годишен дядо търси своята половинка

отпечатай новината

08.05.2015 16:00 | Видян 638 пъти

102 годишен дядо търси своята половинка

В предаването Отблизо с Мира, зрителите на БНТ 1 ще се запознаят със 102-годишния дядо Тодор от Царево, който с усмивка споделя, че очаква с нетърпение 120-тия си юбилей и не спира да се наслаждава на живота. „Разбрах че си търсиш гадже и за това дойдох“, признава Мира Добрева пред дядо Тодор, който е главният герой тази неделя (10 май) в рубриката „Столетниците на България“. Той  категорично заявява, че като стане на 120, пак ще се ожени. Казват му Кукера, защото е свеж като минзухар, и вари ракия, за да я раздава на познати.

В съботното издание на „Отблизо с Мира“ също предстоят интересни срещи. Първата от тях е с Ирис Вишнер – една германка, която избира България за своя родина. В съботния ден (9 май), когато Стария континент отбелязва Деня на Европа, тя ще разкаже за своите години от времето на постсоциализма.

В студиото на „Отблизо с Мира“ ще гостуват още Дани Колева, Директор „Детски политики” в „Национална мрежа за децата“ и проф. Нели Петрова от „Институт по социални дейности”. Те ще коментират темата за децата - правонарушители и трябва ли непременно да постъпват в интернати.

Мира е поканила в събота и младият учен Христо Колев, който ще представи химията в нова и модерна светлина, за да ни „светне лампичката“ до каква степен е важна науката.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !