И ДА, И НЕ! Льо Солей: палачинки, но...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

И ДА, И НЕ! Селест: нещо френско,...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

Лепа Брена разкри най-големия си грях

отпечатай новината

11.05.2015 12:08 | Видян 1799 пъти

Лепа Брена разкри най-големия си грях

Изпълнителката на култовия хит „Ti si moj greh“ Лепа Брена най-накрая разкри кой е нейния сладък грях. Легендарната певица, която подготвя вълнуващ концерт в София на 24 октомври, довери пред сръбски медии, че най-голямата й слабост са сладкишите.

„В момента съм на строга диета. Мисля, че ще успея да издържа най-малко един месец, без да хапна нищо сладко. Да, много обичам сладкишите, но по този начин успявам да тренирам волята си.“ – заяви Брена.

Въпреки „опасното“ изкушение, символът на сръбската музика винаги е била в перфектна форма и се е славила със стройната си фигура, за която са й завиждали не една или две изпълнителки. Не случайно още в началото на кариерата си певицата получава прозвището „Lepa“ (Красива), което се превръща в част от артистичния й псевдоним.  

Брена също разкри и тайната на успешната си кариера. „Трябва да си здраво стъпил на земята и да можеш да си поставяш реални цели. Важно е да имаш характер и воля да превъзмогнеш всички проблеми.“ – продължава изповедта си легендата. „Хората не обичат изкуствените и надути личности, а помнят истинските и човечните.“

Според звездата нищо в живота не е 100% сигурно и човек няма гаранции, че любовта, здравето, парите и успехът ще са вечни. „Трябва да си правиш сметка за постъпките и да бъдеш разумен.“

Концертът на Лепа Брена, на който звездата ще изпълни най-големите си и легендарни хитове от началото на кариерата си до днес, ще е на 24 октомври в зала „Арена Армеец“. Начало 20:00 часа. Билети търсете в мрежата на Eventim. Цена на билетите: от 20 до 55 лева.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !