Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Виж кои звезди го правят и с двата пола

отпечатай новината

12.05.2015 11:00 | Видян 3429 пъти

Виж кои звезди го правят и с двата пола

Много холивудски знаменитости са признавали през годините, че си падат по собствения си пол - вижте кои са!

Според изданието The Advocate вече покойната Ейми Уайнхаус е потвърдила бисексуалната си ориентация с думите: "Харесвам и момичета. Имала съм връзки с жени, но това не значи, че не обичам съпруга си Блейк. Отношенията с друга жена не могат да те задоволят като нищо друго. Не ми пука какво мислят хората за моята бисексуалност - правя всичко, което ми харесва."

Госпожа Джоли-Пит никога не е крила своите сексуални предпочитания. Пред сп. ОК тя казва: Обичала съм и жени в миналото и съм спала с тях!

"Дали жените ме привличат сексуално? Да, абсолютно! Винаги съм се смятала за бисексуална. Обожавам женското тяло. Смятам, че две жени заедно изглеждат красиво, така както мъж и жена. Да бъдеш с жена е като да разкриваш тайните на собственото си тяло, но чрез някой друг", откровеничи Дрю Баримор.

Това едва ли е изненада за някого, но Боуи все пак го потвърди и пред медиите: "Истина е - бисексуален съм. Но не мога да отрека, че използвах този факт много добре. Предполагам, че е едно от най-хубавите неща, които са ми се случвали." Това не пречи на Боуи да има един от най-здравите бракове в шоубизнеса - той е щастливо женен за манекенката Иман.

продължи >>

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !