Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Ивана взима двойно повече от ДесиСлава

отпечатай новината

01.11.2008 09:00 | Видян 14394 пъти | Гласували 7

Ивана взима двойно повече от ДесиСлава

Хонорарите на мегазвездата Ивана съвсем не стоят, както при нейната колежка Деси Слава.

Фолк иконата също готви турне в САЩ. Тя ще гостува за първи път там, като вече е била в Канада. За разлика от ДесиСлава, Ивана се оказа доста по-прагматична. Успя да си издейства сигурен и солиден хонорар. Ще пее срещу 6000 лева на участие, въпреки че графикът й доста по-разреден. „Права е жената – знае си цената”, пееше едно време колежката й Преслава – още преди да стане звезда. Според запознати изпълнителката на Ах, тези пари даже получила половината от американските си хонорари авансово.

Освен това, организаторите поели разноските по работните визи на Ивана и антуража й, самолетните билети и хотелите, ако се вярва на мълвата.

Генералът на попфолка, както още я наричат има уговорени 9 концерта, тъй като трябва да се прибере в България до 9 декември, заради 9-ия рожден ден на Планета, който ще бъде отбелязан в НДК.

Ивана е може би най-продуктивният български изпълнител, въпреки че наричат Преслава „златната кокошка на Пайнер“. Разликата е, че мегазвездата повече работи за себе си, отколкото за фирмата. Поема предимно частни ангажименти, а както знаете в тези случаи продуцентът не взима определените по договор проценти от заработеното.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !