Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Търсят мъжката Крисия

отпечатай новината

13.05.2015 14:03 | Видян 1604 пъти

Търсят мъжката Крисия

По примера на Италия Слави търси талантливо момче, което тази година да ни представи на детската „Евровизия“, научи първи България Днес от хора от екипа на Дългия.

Трифонов и „Ку-ку бенд“ стигнали единодушно до решението, че за да впечатлят журито отново след изключително силното представяне на Крисия, Хасан и Ибрахим на финала на конкурса в Малта миналата година, този път трябва да заложат на изпълнител момче.

"Търсим мъжката Крисия. Представихме се блестящо през ноември, но е факт, че италианчето ни отвя и грабна първото място. Причината далеч не е, че неговата песен беше по-добра от нашата или че я изпя по-добре. Просто има много по-малко талантливи певци момчета, отколкото момичета, и това впечатлява хората и журито.
Разбира се, знаете, че в „Евровизия“ голяма роля има и геополитическият фактор и това, че България ще бъде домакин, също ще бъде голям плюс за нас тази година", разказва запознат от "Шоуто на Слави".

На този етап единственото момче, което е спрягано като възможен представител на България, е сензацията от "България търси талант" Леон Петков, който взриви публиката с изпълнението си на полуфинала на шоуто преди броени дни.
10-годишният бийтбоксър от Плевен има за цел да спечели състезанието за таланти, а от екипа все по-често се замисляли дали да не заложат на нестандартния му стил и за „Евровизия“.

Ако Слави и БНТ решат все пак на конкурса да ни представя девойка, то изборът ще бъде“ меко казано“ труден.

Клюките твърдят, че за възможни варианти сред момичетата се спрягат имената на Тереза от "Запознай се с малките", Симона Иванова, която също се бореше за мястото до г-н Андреев в шоуто, както и 8-годишната Поля Йорданова и Ивелина Андреева, чиито имена и пеене блеснаха в "България търси талант".

Финалът на тазгодишната детска „Евровизия“ ще бъде в София на 21 ноември в зала „Арена Армеец“ и ще се излъчва на живо по БНТ.
До момента едва 8 държави са потвърдили участието си в песенния конкурс за малки изпълнители, а обществените телевизии в Европа имат време до 28 август, за да заявят участието си.

От националната телевизия наскоро заявиха, че ще доуточняват с продуцентска къща „Седем осми“ какъв ще бъде точно форматът, като разгледаните варианти са два - отворен конкурс или вътрешна селекция по подобие на участието на Крисия през 2014-а.

Генералният директор на БНТ Вяра Анкова обясни, че предизвикателството за домакинство на състезание от подобен калибър се изразява и от факта, че няма ясно изградени инструкции какво и как трябва да се прави, както е при риалити форматите. Всяка държава използва свои идеи и свои творчески екипи, за да може шоуто да има различен облик всяка година, пише България днес.

Програмният директор на БНТ Севда Шишманова допълни, че този конкурс ще бъде представителен за способностите на цялата българска телевизионна индустрия, защото за първи път ще се реализира продукция, която трябва да посрещне всички установени от EBU международни стандарти.

"Само да не се изложим пред чужденците, както се вика, че българите сме най-добри точно в това. Дано положението не стане Бай Ганьо на „Евровизия", коментират хората в интернет пространството.

Организаторите обещават да поканят и победителя от миналата година - италианеца Винченцо Кантиело, да пее на финала в „Арена Армеец“.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !