Модната марка U.S. Polo Assn. -...

Със своите аксесоари, мода и обувки модната марка...

Слави Трифонов се оженил тайно за...

Изключително любопитна дописка пусна „Уикенд“, макар че...

Късметът изневери на Башар Рахал

отпечатай новината

15.05.2015 15:13 | Видян 1375 пъти

Късметът изневери на Башар Рахал

Актьорът Башар Рахал за една бройка не стана шампион на шестия Национален Plomari турнир по табла. Събитието, което събра почитатели на играта и ароматното узо, се превърна в поле за изява на скрития талант на Башар.

Актьорът печелеше игра след игра и беше сигурен в окончателната си победа на турнира, събрал десетки майстори на таблата. В последния момент обаче късметът му изневери. През последните месеци Башар, който участва във филмов проект с актрисата Яна Маринова, бе тормозен и от клюките по адрес на техните отношения.

На турнира по табла актьорът се появи без шеметната брюнетка, с което за пореден път доказа, че двамата са обвързани само с екранна любов.

Турнирът по табла, който бе първият от регионалните състезания това лято, се оказа магнит и за световноизвестния състезател по борба Армен Назарян. Той пристигна на събитието със своя табла, направена от арменски майстори на дърворезбата. След като демонстрира уменията си, той подари разкошната табла на организаторите на събитието – Леопард Трейдинг, които са вносители на Plomari.

В надпреварата взе участие също така емлбематичният футболист Димитър Якимов-Митата, актьори и спортисти. Водещ на турнирите по традиция е Димитър Туджаров-Шкумбата, който радва феновете на пуловете със закачките си.  Турнири ще има в много български градове, а след средата на август се очаква победителите от регионалните надпревари да премерят сили в големия турнир. Голямата награда на турнира е почивка за двама в Гърция.

снимка: Божидар Марков

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !